Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Podcast

Kongressen 2024: Optakt til debatten mellem Walz og Vance

Anders Agner og Camilla Sebelius ser frem mod tirsdagens debat mellem Tim Walz og JD Vance. Lyt med her

Vicepræsidentkandidat debatten mellem Tim Walz og JD Vance venter. chefredaktør Anders Agner og kampagneanalytiker Camilla Sebelius ser nærmere på hvad kampagnerne vil bruge debatten til. Desuden analyseres Harris’ første solo interview på tv, og til sidst i programmet rundes USAs 39. præsident, Jimmy Carter, der i næste uge fylder 100 år.

Lyt med her:

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Courtroom

TV-kanalen Newsmax har indgået forlig i sag om valgløgne fremsat efter præsidentvalget i 2020

Nixonland

Hør sidste afsnit af 'Nixonland', hvor Anders Agner og Lars Mathiasen har besøg af Kurt Strand til en samtale om arven efter Nixon.

Courtroom

Hvis den kontroversielle borgmester kendes skyldig i anklagerne, kan det ende med en lang fængselsstraf

Interview

Demokraternes fokus på abort er med til at aftabuisere emnet, lyder vurderingen fra generalsekretær i Sex & Samfund Majbrit Berlau

Copyright © 2021 Kongressen