Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Centralbanken kan få nøglerolle i 2024-valgkampen

Ender Centralbanken med at sænke renten og hvornår sker det i så fald? Begge dele vil få stor betydning for den resterende del af valgkampen.

De amerikanske inflationstal for april blev offentliggjort for en uge siden, og tallene viste en positiv udvikling i forbrugerpriserne, hvilket var godt nyt i forhold til chancerne for rentenedsættelser inden alt for længe. 
Den amerikanske økonomi brager fortsat derudad. Inflationstallene og jobrapporterne fra det første kvartal af 2024 har indtil videre indikeret, at det pludselig var mindre sandsynligt, at økonomien vil "lande blødt", hvilket mange eksperter ellers satsede på var forestå...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Thomas Sand Nielsen er MA i International Economic Policy fra George Washington University. Har desuden en bachelorgrad i political science fra University of South Alabama. Bor i Washington D.C. og er tilknyttet Kongressen.com som økonomi- og handelsanalytiker.

Læs også:

Nixonland

Hør 'Nixonland' om Watergate-skandalen her.

Podcast

Anders Agner og Camilla Sebelius ser frem mod næste uges TV-debat mellem Harris og Trump. Lyt med her.

Politisk analyse

Trump er tilbage på X og skruer med en lang række opslag op for angrebene mod Harris-kampagnen. Men har det samme effekt som tidligere?

Politisk analyse

Senatsvalgkampen mellem Tester og Sheehy i Montana bliver en gyser og udfaldet får stor betydning for, hvilket parti, der får flertal i Senatet.

Copyright © 2021 Kongressen